نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: رتبه‌بندی معلمان سلیقه‌ای اجرا می‌شود| بیش از ۸۰ هزار معلم از رتبه‌بندی محروم شدند

  • کد خبر: ۱۲۲۶۳۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
نماینده مجلس: رتبه‌بندی معلمان سلیقه‌ای اجرا می‌شود| بیش از ۸۰ هزار معلم از رتبه‌بندی محروم شدند
نماینده مردم بافق و مهریز در مجلس در تذکری از استثناء قراردادن معلمان طرح مهرآفرین در قانون رتبه‌بندی معلمان انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲ شهریورماه) مجلس ضمن تبریک روز پزشک خطاب به وزیر آموزش و پرورش، گفت: مجلس در یک اقدام بجا طرح رتبه بندی معلمان را تصویب کرد و امروز در حال اجرای آن است.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس ادامه داد: متاسفانه امروز قانون رتبه بندی معلمان سلیقه‌ای اجرا می‌شود، بیش از ۸۰ هزار معلم در قانون معلمان طرح مهرآفرین، معلمان در حال اشتغال و معلمان مامور استثناء شده اند و آن‌ها را از این قانون محروم کرده اند.

نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس تاکید کرد: چرا باید در این شرایط سخت اقتصادی بخشی از معلمان استثناء بشوند؟ مگر این تورم روی آن‌ها تاثیر نمی‌گذارد؟ مگر آن‌ها معلمان خارج از کشور هستند. از هیات رئیسه مجلس درخواست دارم این مشکل را حل کند.

صباغیان مطرح کرد: وزیر آموزش و پرورش با این کار مجلس را خلع سلاح کرده است و تیر به پای مجلس زده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->